#16 INTRO TIL EVENT 1

DER ER LÆRING FORUDE!

Jeg elsker personligt at blive inspireret, gøre mig klogere. Til daglig hører jeg podcast og nogle gange lydbøger. De giver mig nye perspektiver og noget jeg kan vokse af. Meeeen det kan bare noget helt andet at modtage undervisning og mærke energien, når man møder fysisk op til noget, der er mega inspirerende. Hvor man ser hinanden i øjnene, har mulighed for at stille spørgsmål, få det ind under huden på en helt andet måde. Og det er det jeg glæder mig til at invitere dig med til her i efteråret: EVENTS!

Jeg samler selv på inspirerende mennesker at omgive mig med. Når efterårets smukke farver sætter ind, så kan du møde (eller gense?) to af dem – det er nemlig Maila og Monica, der gavmildt har sagt ja til at dele og give af deres ekspertise, viden og erfaring i forskellige events, der er centreret om et tema: Balance.

Jeg har lokket Maila til at besvare et par spørgsmål om hvad hendes første event handler om. Læs mere herunder om, hvad BEVIDST BEVÆGELSE med fokus på balance er for noget og hvad Maila står for som underviser og menneske:

– Hvad kommer dit første balance-event til at være for en størrelse?

”Det er en omgang fysisk træning, hvor vi udforsker balance i mange planer og på mange måder. Vi tænker måske balancetræning som en eller to fødder opretstående på et vippebræt, men balance er en enorm del af vores bevægelse når vi ikke står lige op og ned. Så vi skal kravle, rulle, bevæge os dynamisk og mest af alt øve vores kropsbevidsthed. Jo bedre fornemmelse, du har af din krop, jo hurtigere kan du agere og reagere med bevægelse. Jeg prøver med den her type events, som jeg kalder BEVIDST BEVÆGELSE, at det bliver koblet med hvordan fysiologien hænge sammen på en simpel og forståelig måde. Med mere bevidsthed, både fysisk og mentalt, kommer mere frihed til bevægelse – igen både fysisk og mentalt”

– Skal man kunne alt mulig gymnastisk så for at være med?

”Nej nej, det er for alle niveauer, du skal ikke være tidligere springgymnast, haha! Tvært imod! Noget jeg har som kerneværdi som underviser er, at man kan være på sit eget niveau. Jeg har forskellige varianter af alle øvelser, så det kan skaleres op og ned. Og altid en ny udfordring klar, hvis jeg kan se du mestre det du laver nu. Det er balancen i både træning – men måske også generelt i livet? – at finde det der sweet spot, hvor man kommer lidt forbi egen komfortzone, men stadig oplever at det er opnåeligt med lidt øvelse. Hjernen er plastisk og lærer hele livet, det er så fedt. Så kan vi altid begynde at øve noget nyt eller anderledes, det handler om at finde ”sweet spot” af udfordring.”

– Hvad får man af at have været til BEVIDST BEVÆGELSE med fokus på balance d. 8. oktober?

”Grin, en dybere forståelse for hvad balance er, inspiration til balance-træning på mange forskellige måder – og så rørt hele kroppen sammen med andre skønne mennesker!”

– Maila, kan du kort beskrive for nye folk – eller dem der ikke har set dig i noget tid hernede på Skovslottet – hvem du er?

”Haha, kort? Jeg skal forsøge… men jeg har ofte meget på hjerte! Jeg er en 32-årig bevægelsesnørd, coach og fysisk træner. Med lidt flere ord: jeg har uddannelse i idræt og særligt med fokus på neurologi, nervesystem og sportspsykologi. Jeg er også uddannet coach og har MW – Mental Wellness hvor jeg laver individuelle mentoring og coaching forløb. Og så har jeg jo sammen med dig, Trine, udviklet Bevidst Træning-forløbet og undervist på Skovslottet i perioder der har passet med mit universitetsstudie.”

 


Tusinde tak Maila, det lyder alt sammen som en inspirerende omgang. Vi ses om en måned tid til dit første event!
Hvis du vil med, så tilmeld dig her: https://www.skovslottet.nu/balance-events/