#20 TAK FOR I ÅR 2023

RECAP PÅ ÅRET, NYTÅRSFORSÆT OG FOKUS PÅ BALANCEN

2023, endnu et år hvor både udviklings- og læringskurven har været stejl. Der blev bygget køkken, lavet udearealer, renset sø, renoveret 100 stole, dyrket nyttehave, lavet tribune, plantet buske, og, og, og….
Arbejdsmæssigt har det været et helt suverænt år og er meget stolt over hvad der er opnået og sat i værk. Hold, events og overnatninger går bedre end forventet og udlejninger til bryllupper var en kæmpe succes! Dog har det også været et mentalt hårdt år. Har kunne mærke jeg har været mere presset, spændt og til tider nervøs. Jeg er gået i seng med mange tanker og det satte også sine spor da mit immunforsvar er blevet yderst svagt og jeg derfor har skrantet lidt det meste af året. Til tider har det været svært at mærke glæde trods alt går som det skal. Flere tegn på en snigende stresslignende tilstand. Derfor har vi herhjemme haft mange snakke om balancen mellem privat- og- erhvervsliv som er supersvær når begge dele finder sted på samme grund.

Når der er noget der ikke spiller, skal det laves om. Punktum.

I 2024 skal jeg udvikle mindre og nyde mere. Jeg har to nytårsfortsæt i år. Et personligt og et erhvervmæssigt.
Personligt ønsker jeg flere stunder hvor jeg ikke laver noget som helst (.. det bliver en udfordring, men en nødvendig en.)
Erhvervmæssigt skal jeg trække bremsen, stoppe med at udvikle mere i 2024, og i stedet nyde godt af det stærke fundamentet der er skabt (…lad os se hvor længe det vare 😀 )

HOLDTRÆNING
Mine trofaste holddeltagere, de fleste har været med fra start og de senere tilkomne er blevet en del af en lille hyggelig ”træningsfamilie” med et skønt sammenhold. Stemningen smitter og jeg er så glad for de mennesker jeg omgiver mig med her.

UDLEJNINGER
Smukke bryllupper, en konfirmation og et par runde fødselsdage. Rosengartneriet har været yderst flot repræsenteret i år og næste år bliver ingen undtagelse. Vi har dog sat et limit på udlejningerne så det ikke tager overhånd henover sommeren. 2024 er allerede fuldt booket.

EVENTS 
2023 bød på 12 x skræddersyede DIN DAG events. De fleste var polterabends, men jeg havde også fornøjelsen af at arrangere hyggelige fødselsdage med et anderledes twist og et par julefrokoster her på falderebet.
Monica, Maila og jeg arrangerede 7 forskellige BALANCE events der løb af stablen henover efteråret. Et emne som alle mennesker kan få en masse viden og læring og ud af, og som vi fortsætter med i 2024!

PRAKTIKANTER
Jeg får noget praktisk hjælp udefra nu, det er 3 søde gutter fra et beskyttet værksted kaldet ITC. De er en fantastisk trio som med forskellige udfordringer i form af autisme, fysiske handicaps og skavanker alligevel kommer og får en glæde ud af at hjælpe til her på Skovslottet. Det har ikke været den nemmeste løsning men helt klart den mest meningsfyldte en af slagsen. At være her gør både en forskel for dem og for mig, så det føles rigtigt at fortsætte sådan<3

 

Tusinde tak for at snakke godt om stedet, aktiviteterne og om mig, tak for at hvert eneste besøg og henvendelse. Tak for i år,  god jul og godt nytår!