#19 MAGISKE MÆRKEDAGE

UDLEJNINGER TIL BRYLLUPPER, KONFIRMATIONER & RUNDE FØDSELSDAGE

Wow for en sommer! Jeg har lige skulle trække stikket et par måneder for at komme ovenpå en vanvittig fed, men også intens sommer.

I maj måned åbnede vi op for udlejningerne af rosengartneriet, hvor store mærkedage skulle fejres, og det blev de – på bedste og magiske manér!
Jeg har genlevet mit eget bryllup mange gange denne sommer, igennem alle de forskellige smukke og personlige set-ups som folk har stablet på benene dernede. Det var enormt meningsfyldt at åbne denne mulighed for andre, når jeg både kunne se og mærke folks store glæder.

 

“Skal JEG udleje en bryllupslokation? …” Det havde jeg ikke lige forduset.
De to første år har min sommer primært stået på DIN DAG arrangementer, altså skræddersyede aktivteter til forskellige grupper. Det har været megasjovt og lærerigt, men tog også en god bid af de fleste lørdage henover sommeren. Da mange viste interesse for at afholde deres bryllup i rosengartneriet, besluttede vi os til sidst for at gøre det til en realitet.
Både for at flere kunne få glæde af de rammer vi selv elsker, men også for at få frigivet nogle flere sommerweekender til udlejinger fremfor aktiviteter hvor jeg skal undevise. På sigt skulle det føles som mere frihed i weekenderne.
Det var altså ikke lige denne sommer vi formåede at have dén følelse. Det var fantastisk at være med på sidelinjen og se festerne løbe succesfuldt af stablen, men jeg blev ret overrasket over hvor sindssygt meget arbejde der er i hver enkelt udlejning. Både mentalt og fysisk. Woops… Men alt begyndelse er svær og hvor har jeg dog lært meget og kloget mig på ting jeg ikke havde forudset. Efter 12 arrangementer er vi mange erfaringer rigere, og er klar til at gå en ny sæson i møde. Vi har sat et limit på antallet af udlejniger, og forventer at have mere ro og overskud denne sommer til stadig bare at kunne være os, på et niveau hvor udlejninger skal være mere givende og mindre tagende.
Ser meget frem til sæson 2024,  tusinde tak for alles besøg!