#18 BEVIDST SNAK – EVENT

EVENT 3, BEVIDST SNAK MED MAILA

Efterårets tema (balance) er virkelig noget, der berører mig – og alle mennesker! Balance er så vigtig, ikke bare at kunne stå på et ben men at have balance i hverdagen. Det er fedt at kunne byde velkommen til så forskellige men alle super vigtige events, som der er på programmet dette efterår. Jeg glæder mig til dem alle, men jeg har også spurgt lidt ind til, hvad de hver især er for en størrelse.

I slutningen af oktober kommer Maila igen. Det er en helt anden type event, end det første hun holdt/holder d. 8. oktober. Læs med her, hvad du kan få ud af en lærerig og givende torsdag aften på skovslottet (26. oktober kl. 18.00 – BEVIDST SNAK: Balance i hverdagen, fokus på søvn):

Ingen tilgængelig beskrivelse.

 

– Hvad er BEVIDST SNAK og hvad er dit næste event Maila?

 

”For at starte med det sidste: vi skal tale om søvn og nyeste søvnforskning for at forstå bedre hvorfor vi sover, hvad det giver og hvordan man kan arbejde med det! Det er super essentielt, men min egen erfaring er at det er virkelig svært at prioritere inden jeg vidste hvad det egentlig giver og hvordan jeg kan øge kvaliteten af min søvn. Det vil jeg gerne give videre, forståelse og bevidsthed om god søvn og konkrete råd og værktøjer til at arbejde med det. Der er sindssygt spændende forskning omkring søvn og jeg vil gerne dele det på en tilgængelig måde i hverdagssprog.

Så er der navnet BEVIDST SNAK. Det bygger på alle de aktiviteter jeg laver på Skovslottet, der hedder noget med BEVIDST. Ordet ”snak” er inspireret af det engelske koncept at give ”a talk”, altså at man kan komme og lytte og blive inspireret af en person eller foredragsholder med noget viden på hjertet. Så gennem at dele perspektiver og refleksioner sammen kan vi blive mere bevidste. Der er altså plads til at stille spørgsmål, dele erfaringer og perspektiver, det er ikke kun mig der snakker! Jeg har bare forberedt emne og sætter dialogen i gang, men vi bliver klogere – og mere bevidste – sammen.”

 

– Det lyder lidt nørdet – er det det?

 

”Både ja og nej. Men jeg synes nørdet er et positivt tillægsord. Jeg bestræber mig virkelig på at formidle på en måde hvor det er forståeligt og nærværende – især at sætte det ind i en hverdagskontekst hvor der er familie, job, arbejde, hobbies og what not. Hvordan kan man tage det essentielle viden og bruge det i sit eget liv… og så synes jeg det er enormt fedt selv at blive klogere på emner sammen med andre. At nogle har sat sig ind i noget som de deler – og det vil jeg gerne give til andre også. Så jo, nørdet på den gode måde?”

 

– Hvad får man af at have været til BEVIDST SNAK med fokus på søvn d. 28. oktober?

 

”Jeg håber i den grad man får en ny forståelse af, hvordan man arbejde med søvn. Men også helt basalt hvorfor filan sover vi, hvorfor er det overhovedet vigtigt? Jeg kan give en lille spoiler: det er det, men jeg glæder mig helt vildt til at sætte flere ord på hvorfor og tale med deltagerne om erfaringer og udfordringer – og give konkrete værktøjer. Det er altid fedt at gå hjem med fra et event, synes jeg.”

Ingen tilgængelig beskrivelse.


– Maila, kan du kort beskrive for nye folk – eller dem der ikke har set dig i noget tid hernede på Skovslottet – hvem du er?

 

”Haha, kort? Jeg skal forsøge… men jeg har ofte meget på hjerte! Jeg er en 32-årig bevægelsesnørd, coach og fysisk træner. Med lidt flere ord: jeg har uddannelse i idræt og særligt med fokus på neurologi, nervesystem og sportspsykologi. Jeg er også uddannet coach og har MW – Mental Wellness hvor jeg laver individuelle mentoring og coaching forløb. Og så har jeg jo sammen med dig, Trine, udviklet Bevidst Træning-forløbet og undervist på Skovslottet i perioder der har passet med mit universitetsstudie.

Tak for din tid Maila, vi glæder os til BEVIDST SNAK!
For at book din plads på dette event (eller læse mere om de resterende events) tryk på linker her:
https://www.skovslottet.nu/balance-events/